За този сайт! Условия на ползване

Цел на сайта:
Този сайт е изграден изцяло на любителска основа и има за цел да бъде полезен за онези посетители, които търсят повече информация за животните съществували много преди нашата ера. Освен това тук ще намерите доста потребна информация за звездното пространство, планетите разположени там, техните спътници и живота на тях, водните площи на земята и хищниците властващи във водите на световния океан и моретата. Информацията за сайта е взаимствана от интернет, енциклопедии от различни издатели и други източници.

Условия на сайта:
Ние не претендираме, че притежаваме авторски права върху достоверност на информация или публикуваните изображения в сайта. Не възразяваме ако желаете да копирате статия публикувана тук, но ако възнамерявате да я публикувате на ваш сайт, настояваме да предоставите хипервръзка с адрес към оригинала намиращ се на страниците на сайта ни: www.golemitehishtnici.blogspot.com | Това е задължително условие, тъй като съдържанието/структурата на текстовете публикувани от нас са запазена марка и вие нямате право да ги променяте или да ги подписвате с вашия "никнейм". Правата са изцяло наши и предоставянето на връзка към оригинала е желателно, за което ви благодарим предварително.

Други условия за ползване:
Допълнителни условия за ползване на сайта

За автора:
Автор на този блог е Сашо Александров и заслугата за събирането и публикуването на тази обширна и полезна за потребителите информация е изцяло негова.

За дизайна:
Изпълнението на дизайна е от RadicoM ComputerS.

Съдействие и спонсори:
Финансовите разходи за проект, дизайн, изпълнение и други са предоставени от Автокъща BOMIAUTO, собственост на "БомиАуто" ЕООД, с Управител Бойко михайлов.

Партньори:
Партньори на този сайт

Приятели:
Връзки към приятели






Краят на Земята, може да постави нов живот на други места

Учени твърдят, че след попадане на бактерий от Земята в Космоса могат да поставят началото на живот на други места, където има подходящи условия, съобщи ... Още » » »


Незабравима почивка на Остров Мавриций - втория Рай

Наричат го петзвезден рай, остров-мечта... Остров Мавриций е едно от най-престижните и луксозни места в света за пълноценен релакс и почивка. Една наистина разкошна и незабравима spa дестинация...Прочети повече...

Хамелеон живее в устата на змия

Хамелеон живее в устата на змия!!! В Африка бе открит нов вид хамелеон, който живее в устата на змия, съобщи Daily Mail.Миниатюрният гущер излязъл от устата на змия, която д-р Андрю Маршъл от Йорксия университет, Великобритания, обезпокоил в гората Магомбера в Танзания..Прочети повече...

Откриха планета подобна на Земята

Планета подобна на земята!!! Японски астрономи са започнали систематично да търсят високоразвита цивилизация на откритата неотдавна планета извън Слънчевата система...Прочети повече...

Бейзбол

Фидел Кастро бил добър бейзболист...Прочети повече..