Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата през 20...

За това интервю никой нищо не е чувал до преди да бъде публикувано в руския вестник ”ИЗВЕСТИЯ”. То се публикува за първи път с любезното съдействие на руски журналисти. Тези пророчества, за които днес ще прочетете, ясновидката е изрекла в навечерието на своята смърт. И е разрешила да се публикуват, след като си отиде от този свят.

Ето и най-важните теми/пророчества на Ванга приживе:

→ Ванга: СЛЕД ТРИЙСЕТ ГОДИНИ ЩЕ ИМА ПОТОП
Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и Слънцето ще изгасне за три години, казва в последното си интервю феноменалната ясновидка

→ Ванга: ЩЕ ИМА ГОЛЯМ ПОТОП В РУСИЯ
Ванга предсказва цунами в Петербург

→ Ванга: СТРАХ: БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ ЩЕ ГИНАТ
Предсказанията за Америка

Предсказание на Ванга за 3797-та година:
По това време ще настане краят на живота на Земята, но човечеството ще се пренесе в друга система. виж всички предсказания

А ето и самото интервю:

- Как станахте ясновидка?
- Аз често виждах хора, които отдавна са умрели, и те ми казваха с кого какво ще се случи. А след това се появи ГОЛЯМ НЕПОЗНАТ ЧОВЕК. Той ми каза, че утре ще започне война и че аз съм длъжна да разказвам на хората кои ще останат живи и кои ще умрат, а и как да избегнат смъртта.
- Това жив човек ли беше?
- Не, мъртъв, като другите.
- Как изглеждаше?
- Голяма сянка, клатеща се, като отражение. Те всичките така изглеждат, а понякога е само глас.
- А вие как разговаряхте с него?
- Аз чувствам, когато той се появи. Отначало чувам глас, после приемам с мозъка, а след това пропадам някъде далече и всичко чувам. Гласът се чува някъде далече, като по радио, ту ясно, ту глухо...
- Какво чувствате, когато при вас дойдат обикновени хора?
- Тях още отдалече ги виждам и зная целия им живот, гледам го като на филмова лента. Те са добри, зли, всякакви... Всички искат чудеса, искат чудо да стане, а после плачат. Но когато е съвсем лошо, аз мълча, нищо не им казвам, въобще не говоря. Само съвет мога да дам.
- Какъв?
- За да не живеят зле, да се стремят да не отмъщават на никого, да не се държат като обидени, да вършат добри дела. Да слушат винаги сърцето си. Винаги само сърцето си, защото главата често греши. Сърцето е свързано с Космоса. Но не всеки може да различи гласа на сърцето от гласа в главата.
- Мъртвите хора ви говорят само за бъдещето или и за миналото? А ако става дума за далечни хора и събития, в други страни?
- Разстоянието и езикът, на който говорят хората, нямат никакво значение, всичко идва чрез Космоса.
- Вие можете ли да ми кажете какво ни очаква?
- Но аз ще ти кажа - Русия я очаква добро, България и Македония - не особено. Жените в Русия ще родят много добри и умни деца, които ще променят света. След това ще дойде чудото, ще настъпят чудесни времена. Науката ще каже кое от написаното в старите книги е истина и кое - не. В Космоса ще намерят живот и ще узнаят откъде е дошъл този живот на Земята. От земята ще изкопаят голям град. От небето ще долетят нови хора. И ще има много други чудеса. Но трябва да чакате, не да пришпорвате събитията. Това няма да стане скоро...
- А какво ще се случи в скоро време?
- След девет години ще бъде КРАЯТ НА СВЕТА, Земята ще се отвърне от СЛЪНЦЕТО, където е било горещо, ще бъде лед, много животни ще измрат. Хората ще воюват за енергия, но при тях душата ще стигне, за да спрат. А след това времето ще се върне назад.
- Казват, че краят на света - това е световният потоп?
- Потоп също ще има, след 30 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години.
- Хората ще оцелеят ли?
- Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие.
- Искате да кажете, че на Земята ще настъпи Златният век?
- Той вече настъпва, но не всички могат да го видят. След седем години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията - като животните. След двадесет и една години никой няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива. След четиридесет години няма да останат предишните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка, защото всички ще пият от морето, а в морето няма да има острови. След това ще намерят вода в Космоса и тя ще бъде добра. Хората ще бъдат много, много. Индия ще стане по-голяма от Китай. Но хората ще се избавят от телата си.
- Какво значи “ще се избавят от телата си” ?
- Може да се живее без тяло, само с личността, само с енергията, както е при мъртвите. Но това няма да стане скоро.
- А за политиката в близките пет години можете ли нещо да кажете?
- Русия ще поотслабне, но отново ще заеме предишното свое място, ще бъде добре. Европа няма да стане по-млада. АМЕРИКА ЩЕ ПРИЕМЕ БРАДАТИЯ и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта. Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да се окаже този, който се очаква. Пришълците няма да искат да делят знанията си със силните. Женските страни ще отстъпят пред мъжките, но ще запазят своите замисли. Малък човек ще ви управлява цял живот...
- Съществува ли Бог?
- Бог е светлина. Няма Бог в човека, но човек в Бога има.
- Съществуват ли рай и ад?
- Рай и ад - това са различните страни на живота без тяло. Ако умрелият е нужен на живия - това е рай.
- А вие ще помагате ли на живите и след смъртта си?

На този въпрос баба Ванга не отговаря. На лентата, след кратка пауза, се чува щракване, сякаш някой изключва диктофона. Лубченко се кълне, че той не го е докосвал с ръка. По неговите думи уморената Ванга просто е заспала.

ОТ ДОСИЕТО “КП”
Баба Ванга, истинското й име е Вангелия Гущерова (според други източници – Сурчева) се е родила на 31 януари 1911 година, умряла на 11 август 1997 година. Била е омъжена и единствения мъж, когото е обичала в живота си е именно съпруга й Димитър Гущеров. На 12 години Ванга попаднала в страшна буря. Ураганът повдигнал момичето във въздуха, а след това я влачил по полето. Оживяла по чудо, но изгубила зрението си. От този момент нататък е получила дарбата на ясновидството. Ванга предсказала войната с фашистите, пуча през 1991 година и кризата през 1993 година, идването на власт на Борис Елцин и гибелта на АПЛ “Курск”. Но много нейни предсказания не са се сбъднали – през 70-те години тя предсказала влизане на съветски войски в Чили, а в 90-те години предрекла взрив на самолета на Буш старши.

ВАНГА ЗА БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ И НА СВЕТА:
• “Всичко се топи като лед и само едно ще остане - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко помита тя по своя път и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света”.
• “Русия ще поотслабне малко, но скоро ще заеме своето предишно място”.
• “В Русия ще се родят много умни хора, които ще съумеят да променят света”.
• “В Космоса ще открият живот и ще стане ясно как се е появил животът на Земята”.
• “В земята ще открият голям град, благодарение на който хората ще узнаят повече за своето минало”.
• “През 2018 година пътуванията ще стават чрез инсталации от Слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати, земята ще си почине”.
• За 2004 година Ванга предрекла влошаване на екологичната ситуация и началото на изчезването на много видове риба и животни и дори насекоми - пчели.


Продължи да четеш за Ванга



Краят на Земята, може да постави нов живот на други места

Учени твърдят, че след попадане на бактерий от Земята в Космоса могат да поставят началото на живот на други места, където има подходящи условия, съобщи ... Още » » »


Незабравима почивка на Остров Мавриций - втория Рай

Наричат го петзвезден рай, остров-мечта... Остров Мавриций е едно от най-престижните и луксозни места в света за пълноценен релакс и почивка. Една наистина разкошна и незабравима spa дестинация...Прочети повече...

Хамелеон живее в устата на змия

Хамелеон живее в устата на змия!!! В Африка бе открит нов вид хамелеон, който живее в устата на змия, съобщи Daily Mail.Миниатюрният гущер излязъл от устата на змия, която д-р Андрю Маршъл от Йорксия университет, Великобритания, обезпокоил в гората Магомбера в Танзания..Прочети повече...

Откриха планета подобна на Земята

Планета подобна на земята!!! Японски астрономи са започнали систематично да търсят високоразвита цивилизация на откритата неотдавна планета извън Слънчевата система...Прочети повече...

Бейзбол

Фидел Кастро бил добър бейзболист...Прочети повече..